, ,

Vegan gastronomie

Gebonden NL 1e druk 9789464714302
49,90
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑09‑2025

Samenvatting

Vegan gastronomie is geen kookboek. Het is een handboek waarin je alle aspecten van vegan fine dining leert kennen, alsof je naast de chef van een topkeuken staat: van speciale kooktechnieken en uitgelezen kookgerei tot bijzondere ingrediënten en bordopmaak, van het perfecte servies tot de juiste smaakbalans en het daarbij horende mondgevoel …

Laat je niet afschrikken door de veeleisende receptcreaties die prachtig in beeld zijn gebracht. Een beginnende kok kookt ook niet meteen op sterrenniveau. Naast de moeilijkere recepten is er ook een uitgebreid gedeelte met eenvoudige basisrecepten. Als je die eenmaal onder de knie hebt, kan je de lat voor jezelf wat hoger leggen.

De twee chef-koks Sebastian Copien en Andreas Leib delen hun kennis en de beste trucs uit tientallen jaren ervaring als professionele kok. Door een uitgebreide inleiding in de haute cuisine leer je hoe je complexe gastronomische menu’s met verfijnde smaakprofielen bereidt, die dankzij hun perfecte harmonie en bordopmaak van de eerste tot de laatste hap puur genot
bieden.

Hansi Heckmair legde de heerlijke composities op een prachtige manier vast met betoverende foto’s. Bij elk gerecht zijn video’s beschikbaar via QR-codes, zodat je stap voor stap de bordopmaak kunt volgen.

Specificaties

ISBN13:9789464714302
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:362
Uitgever:Sterck & De Vreese
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Vegan gastronomie